Att ge bort eller boka biljetter till någon av alla shower och olika evenemang som erbjuds runt omkring i Sverige kan verkligen bidra till en fin upplevelse och bestående minnen.

Oavsett man gillar riktigt stora och påkostade festivaler, mindre och mer intima konserter, stjärnspäckade musikaler, teater, fars, trolleri, krogshow med middag och övernattning eller stand-up-comedy finns det något för alla smaker och åldrar. Företag i alla branscher från industri till spelbranschen har tidigare arrangerat roliga event för sina anställda, något som har uppskattats av alla. Vissa välkända långvariga shower har till och med blivit teman för olika spelautomater, https://duelz.online. Vill man se mer av vad som finns i form av utbud kan man alltid ta en titt.

Liveband eller DJ?

Kanske ska du själv arrangera en privat tillställning, ett företagsevent eller någon annan form av aktivitet och behöver boka underhållning i samband med detta? Det är stor skillnad på att boka ett liveband och att anlita en DJ, de flesta uppskattar liveframträdanden och det brukar ofta bli väldigt lyckat. Men hur ska man hitta rätt och vart man ska vända sig?

Det finns en hel del artistförmedlingar som kan hjälpa dig hitta rätt sorts underhållning; soloartister, fullskaliga band, trubadurer, jazzmusiker mm. Många av de artister som finns listade hos olika artistförmedlingar är erfarna och professionella, och erbjuder olika former av skräddarsydd underhållning.

Evenemang under 2019

Under våren och hösten 2019 sätts en rad olika musikaler upp runt omkring i Sverige. Vad sägs om Return of the forbidden planet – rock´n roll-musikal i världsklass, Ringaren i Notre Dame – ett fantastiskt äventyr och en gripande historia, Djungelboken – en helt nyskriven musikal med nyproducerad originalmusik för hela familjen. Den numera klassiska musikalen Annie finns också med på repertoaren, med bland andra Nanne Grönvall och Thomas Järvheden i huvudrollerna.

Förutom ovan nämnda musikaler kommer ännu en klassiker i form av musikalen The Sound of Music – om familjen von Trapp och den skönsjungande guvernanten Maria. En nyhet är att Så som i himmelen går upp som musikal, med bland andra Malena Ernman, Björn Kjellman och Morgan Alling i rollerna. Fredrik Kempe, mest känd som låtskrivare i Melodifestivalsammanhang, har skrivit helt ny musik till musikalen Så som i himmelen, som bygger på filmen med samma namn.