• Fantastic Four

Denna Motown-grupp beskrivs som en av Sveriges hetaste showgrupper. Man framför låtar främst från 50- och 60-talet från grupper och artister som Jackson 5, Platters, Marvin Gaye och James Brown. Stor igenkänning för den som är uppvuxen med att lyssna till dessa låtar och ett fantastiskt härligt sväng. Showen tilltalar alla åldrar.

  • SuperTrouper

ABBA på ABBA:s vis – så beskrivs åtminstone gruppens framträdanden både när det gäller sound och utseende. Färgsprakande 70-talskläder och förstärkta av ett fyramannaband, erbjuder “Agneta och Annifrid” en helkväll med både glitter & glamour.

  • Brynolf & Ljung

Genombrottet för denna magiker-duo kom i Britain’s Got Talent inför cirka 11 miljoner tv-tittare. I Sverige har de blivit kända genom sin medverkan i bland annat Allsång på Skansen, TV 4 Nyhetsmorgon, Oslagbart på Hamburger Börs (med bl. a Eric Gadd) samt genom egna showen En kväll med Brynolf & Ljung (i regi av Morgan Alling). Duon tänjer på gränserna för vad som anses vara trolleri i en show full med humor och musik i interaktion med publiken.

  • S.O.S (Sound Of Sweden)

Trion består av Caroline Jönsson, Kristian Tåje och Christina Lootus; alla tre rutinerade artister som först lärde känna varandra genom tidigare jobbet på Wallmans salonger i Malmö. De har arbetat med några av landets största artister, medverkat i diverse TV-produktioner, musikaler och krogshower och erbjuder förstklassig underhållning helt efter kundens önskemål.

  • The Soul Company

En av Europas ledande showgrupper för exklusiv middagsunderhållning, viktiga företagsevent, galamiddagar och liknande. Gruppen som är baserad i Stockholm bjuder på soulmusik och spelar på allt från festivaler, stadsfester och klubbar samt privata tillställningar över hela landet.

  • Triple & Touch

Från början var de just en trio, bestående av Göran Rudbo, Ken Wennerholm och Lasse Kronér. Sedan många år utgörs gruppens medlemmar av radarparet Göran och Ken, som bland annat har haft uppdrag som konferencierer, programledare, middagsunderhållare med mera. Numer skräddarsyr Triple & Touch också helkvällar för olika typer av evenemang, både i Sverige och utomlands.